S-Clea

S-Clea
Print Recipe
Porce
10,5 ml
Porce
10,5 ml
S-Clea
Print Recipe
Porce
10,5 ml
Porce
10,5 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund

Regé

Regé
Print Recipe
Porce
10,6 ml
Porce
10,6 ml
Regé
Print Recipe
Porce
10,6 ml
Porce
10,6 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund

Káva a tabák

Káva a tabák
Print Recipe
Porce
10,7 ml
Porce
10,7 ml
Káva a tabák
Print Recipe
Porce
10,7 ml
Porce
10,7 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund

JoJo

JoJo
Print Recipe
Porce
10,4 ml
Porce
10,4 ml
JoJo
Print Recipe
Porce
10,4 ml
Porce
10,4 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Velmi milo ma prekvapila tato kombinacia.

Autor: RastoJusko

BFT+Burley+L. ořech

BFT+Burley+L. ořech
Print Recipe
Porce
10,6 ml
Porce
10,6 ml
BFT+Burley+L. ořech
Print Recipe
Porce
10,6 ml
Porce
10,6 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund

Bennyho pochoutka

Bennyho pochoutka
Print Recipe
Porce
31,4 ml
Porce
31,4 ml
Bennyho pochoutka
Print Recipe
Porce
31,4 ml
Porce
31,4 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: darth.hokro

S-Dunhill

S-Dunhill
Print Recipe
Porce
10,7 ml
Porce
10,7 ml
S-Dunhill
Print Recipe
Porce
10,7 ml
Porce
10,7 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund

Kent

Kent
Print Recipe
Porce
10,3 ml
Porce
10,3 ml
Kent
Print Recipe
Porce
10,3 ml
Porce
10,3 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Podle názvu tabáková klasika. Aroma samotné je velmi tmavě hnědé až skoro černé. Aroma není cítit tabákem, ale karamelem a lékořicí.
Chuť je při potažení nakyslá je cítit čerstvý tabák, po vydechnutí zůstává v puse nasládlá chuť po karamelu nebo lékořici. Při dávkování 7kp do 10 ml a dva týdny uležení je to moc dobré.

Autor: Redfun

Hrbáč

Hrbáč
Print Recipe
Porce
10,6 ml
Porce
10,6 ml
Hrbáč
Print Recipe
Porce
10,6 ml
Porce
10,6 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund

Don Hill+D.ship

Don Hill+D.ship
Print Recipe
Porce
10,8 ml
Porce
10,8 ml
Don Hill+D.ship
Print Recipe
Porce
10,8 ml
Porce
10,8 ml
Suroviny
Porce: ml
Poznámky k receptu

Autor: Sigmund